رونمایی از سرویس دراپ شیپینگ دیجی‌اکسپرس در هفته حمل‌ونقل

دیجی‌اکسپرس با رونمایی از سرویس‌های لجستیکی خود، امکان دراپ شیپینگ (drop shipping) را برای تمام فعالان e-Commerce تسهیل می‌کند. این مجموعه عنوان کرده است فروشندگان آنلاین با استفاده از سرویس‌های دیجی‌اکسپرس دیگر دغدغه ارسال کالا را نخواهند داشت چرا که دیجی‌اکسپرس می‌تواند هر کالایی را از هر نقطه ایران تحویل گرفته و حداکثر طی ۳ روز به هر نقطه‌ی دیگری در ایران تحویل دهد.

دیجی‌کالا به عنوان یکی از بزرگ‌ترین فروشگاه‌ها و مارکت‌پلیس‌های آنلاین کشور توانسته است سهم بزرگی از بازار تجارت الکترونیک ایران را از آن خود نماید و بخش بزرگی از این توسعه را همواره مرهون لجستیک تکنولوژی‌محور خود بوده است. این شبکه لجستیکی با به وجود آمدن مارکت‌پلیس دیجی‌کالا بیش از پیش گسترده شد و به جایگاه پردازش و ارسال میلیون‌ها مرسوله در سال رسید.

دیجی‌اکسپرس، شرکت لجستیک گروه دیجی‌کالا گزارش کرده است از آغاز تأسیس در ۱۳۹۹ بر آن بوده است تا این توسعه را نه تنها برای خود بلکه برای کل فضای تجارت الکترونیک کشور فراهم آورد. با توجه به این موضوع، دیجی‌اکسپرس سرویس‌های جدیدی را به مناسبت هفته حمل‌ونقل به جامعه کسب‌وکارهای الکترونیک کشور معرفی می‌کند. این سرویس‌ها از تحویل فوری گرفته تا تحویل در روزهای آتی به دسته‌های عمده زیر تقسیم می‌گردد:

تحویل ۴۵ دقیقه‌ای با پیک موتوری
تحویل فوری (Same-day) در همان روز در تهران و کرج
تحویل روز بعد (Next-day) از تهران به مراکز استان‌ها
تحویل زمان‌بندی شده به سراسر کشور
تحویل مرسوله‌ها در کمدهای هوشمند (گنجه) و مراکز تحویل حضوری (PUDO)


کسب‌وکارهای مختلف می‌توانند با اتصال به رابط برنامه‌نویسی (API) دیجی‌اکسپرس و همچنین با استفاده از پنل کاربری از این خدمات استفاده کنند. گفته می‌شود هدف از توسعه این تکنولوژی، کمک به رشد تجارت الکترونیک و سرعت بخشیدن به تحول دیجیتال در کشور است. با توجه به این که خدمات دیجی‌اکسپرس به صورت تحویل درب منزل (Door-to-door) یا در کمدهای هوشمند (گنجه) و مراکز تحویل حضوری (PUDO) انجام می‌شود، کسب‌وکارهای الکترونیک به راحتی می‌توانند مسئله لجستیک را از صفر تا صد به دیجی‌اکسپرس بسپارند تا بالاترین کیفیت ارسال را برای خریداران خود به وجود آورند.

دیجی‌اکسپرس در گزارش خود به دی‌ام برد گفته است در آینده قصد دارد خدماتی هم چون انبارداری (Warehousing)، بسته‌بندی (Packaging)، مبادلات (Sortation)، توزیع (Distribution) و خدمات ارزش افزوده لجستیکی (Value-added Services) را نیز به لیست خدمات خود اضافه کند تا در گسترش عرصه تجارت الکترونیک کشور نقش مهمی را ایفا نماید. این مجموعه همچنین ورود به عرصه بین‌المللی ارسال بسته را نیز در برنامه‌های خود دارد./

https://kasbnews.ir/9573